tiroidna zlezda mk
Многумина од нас само за прв пат слушаат за антитела кои се јавуваат против тироидната жлезда, и не им придаваат Read more
tiroinda zlezda mk
Тироидните хормони делуваат како регулатор на метаболизмот и, меѓу другото, метаболизам на јаглени хидрати. Тироидната жлезда влијае, меѓу другото, и Read more
gastromed skopje
Симптоми Испакнување на едно или двете очи, тешкотии при дишење, отежнато спиење, несоница, замор, чувство на срцебиење, слабост, пролив, чувство Read more
gastromed skopje
Симптоми Екстремен замор, намалена мотивација, губиток на меморија, депресија, промена на разположение, паѓање на коса, качување на тежина, нарушен сон, Read more