output-onlinepngtools

ПЗУ ГастроМед

Др. Дејан Станојковски

Работно Време

Пон - Пет: 08:00 - 13:00 | 14:00 - 16:00

Контакт

+389(0)70313546

Др. Дејан Станојковски

Субспецијалист

Гастроентерохепатолог

Специјалист

Интернист

Имате Прашање?